Közhasznúsági jelentés a 2006. évről

Karcag Kossuth tér 1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS
A 2006. ÉVRŐL

Alapítványunk célja: Karcag és testvérvárosai között létrejött testvérvárosi kapcsolatok ápolása, elsősorban a kultúra, az oktatás, az egészségügy és idegenforgalom területén.
Az alapítvány támogatja a kulturális rendezvényeket, a testvérvárosok egészségügyi, oktatási tevékenységeit, a tudományos kutatásokat és kiadványok megjelentetését.
Az alapítvány kuratóriuma kétszer ülésezett, az üléseken az adományok célnak megfelelő felhasználásáról döntött, valamint az árvízkárosultak megsegítésére érkezett adományok felhasználásáról. Az adományok átadása ünnepélyes keretek között történt a Bácskossutfalvi Napok illetve Székelyudvarhelyen egy sportrendezvény keretében, melyet az adományok gyűjtése céljából szerveztek.
A kuratórium tagjai részt vettek a Nagykunsági Kulturális Napok lebonyolításában (delegációk fogadása).

1. Számviteli beszámoló
Az alapítvány nyitó egyenlege: 1.204.559 Ft

Bevételek

Kiadások

Banki kamat:

1.904,-

Banki költség:

15.107,-

Támogatások:

1.237.640,-

Bácskossuthfalvi óvoda támogatása:

250.000,-

SZJA 1 %-a:

15.781,-

Árvízkárosultak támogatása:

1.250.000,-

Testvérvárosi delegáció fogadásának támogatása együttműködési megállapodás alapján:

50.000,-

Posta költség:

2.000,-

ÖSSZESEN:

1.255.325,-

ÖSSZESEN:

1.567.107,-

Záró egyenleg: 1.111.677,-

2006. évben alapítványunk költségvetési támogatásban nem részesült, és a kuratórium tagjainak juttatásokat nem folyósított.

Karcag, 2007. június 7.