A Karcagi Háziorvosi Intézmény tájékoztatója

Tisztelt Betegeink!

A koronavírus elleni küzdelem miatt 2020.03.16-tól háziorvosi rendelésenként egyidőben maximum 4 fő tartózkodhat rendelésenként az intézményben!

Telefonos konzultációra van lehetőség az adott orvos rendelési idejében! Lázas, légúti tüneteket mutató beteg nem léphet az intézmény területére, telefonos konzultációra jelentkezzen!

Egyéb sürgős panasszal a beteg beléphet az intézmény területére, kísérő csak gyermekkel, illetve akinél egészségi állapota indokolja(+1fő!!)

Jogosítvány alkalmassági vizsgálat szünetel.

Receptírás személyesen nincs! (e-mail-es vagy telefonos kérésre az E-térbe kerülő receptet hozzátartozónak, gyermeknek is kiválthatják a patikában, szükséges hozzá a beteg TAJ száma és a kiváltó személyes iratai). A közgyógy. ellátási igazolvány és a szakorvosi javaslat érvényessége a veszélyhelyzet idejére 90 nappal meghosszabbodik.

Csak sürgősségi fogorvosi ellátás lehetséges!

Bejárat kizárólag az udvar felől van!

A várakozás során kérem tartsanak egymástól 2 méteres távolságot!

Éljenek a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használatával!

A kontaktusokat a minimálisra kell csökkenteni, ezért otthoni újszülött látogatás, csecsemőlátogatás szünetel! A csecsemőkori kötelező és ajánlott védőoltások halasztása jelenleg nem indokolt! Egyelőre előzetesen egyeztetett időpontban szokás szerint folytatódik, sorra kerülésükig a szabad levegőn várakozzanak! a 2 éves kor feletti kötelező státuszvizsgálatok és az iskolai kampányoltások szünetelnek, a járvány lezajlása után kerülnek pótlásra!

Vigyázzunk a magunk és egymás egészségére!!

Tisztelettel: A Karcagi Háziorvosi Intézmény

Oldal tetejére ugrásOldal tetejére