Közlemény-Dobos László polgármester

Karcag Városi Önkormányzat Polgármestere az élet-és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 45/2020. (III.14.) Kormányrendelet alapján, a koronavírussal kapcsolatos veszélyhelyzetre és a kormányzati intézkedésekre tekintettel fenntartói jogkörében eljárva 2020. március 16-tól az alábbi intézkedéseket rendelte el:

  • a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás Bölcsőde Intézményének, Madarász Imre Egyesített Óvoda bezárását előre nem látható időpontig.
  • a gyermekétkeztetés bölcsődében, az óvodákban és az iskolákban továbbra is folyamatosan biztosított. Amennyiben az ellátást továbbra is igénybe kívánják venni az érintett intézményben jelezzék.
  • a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár minden telephelye (Művelődési Központ, Könyvtár, Sportcsarnok, Sportpálya) 2020. március 16. napjától határozatlan időre zárva tart.
  • Az Akácliget Gyógy-és Strandfürdő 2020. március 17-től határozatlan ideig zárva tart.

Karcag, 2020. március 15.

Dobos László
polgármester

s.k.

Oldal tetejére ugrásOldal tetejére